Call center

Szolgáltatásaink

Rólunk
   A csapat
        Referenciák

 

   

Telefonos értékesítés - telesales

Vállaljuk ügyfeleink szolgáltatásainak és termékeinek professzionális értékesítését gyakorlott, jól képzett értékesítőkkel. Az eredményekről részletes statisztikákkal és azonnali visszajelzésekkel tudunk szolgálni. Piacfelmérő tesztkampányok levezetését is vállaljuk, sikerdíjas konstrukció keretében.

Új termékek bevezetése és értékesítése - Cross-selling és upselling kampány

Korábban értékesített termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó új termékek értékesítése a már meglévő ügyfelek részére. A kampány folyamán szintén részletes statisztikákkal és azonnali visszajelzésekkel tudunk szolgálni az elért eredményekről

Időpont egyeztetés - Lead generation

Tapasztalati úton tökélesített naptárkezelő módszerünk és bejáratott kommunikációs eszközeinkkel leegyeztetett üzleti találkozókat szervezhet üzletkötői részére. Segítségünkkel nem okozhat problémat az Ön számára egy nagyobb létszámú ügynökhálózat ellátása a szükséges információkkal.

Piackutatás, igényfelmérés

Összetett, több kérdésszámú kérdőívek megkérdezésével gyorsan, hatékonyan és olcsón juttatjuk ügyfeleinket megbízható piaci információkhoz, legyen szó akár vásárló vagy megbízói oldalról.

Ügyfészolgálat és társai

Ügyfélszolgálatra, információs vonalra, közönségszolgálatra, help-deskre, promóciós kampány támogatásra vagy csak egyszerű információs vonalra van szüksége alkalmakként vagy tartósabb időre, de nincs ideje megszervezni az ezzel kapcsolatos tennivalókat, akkor keressen meg minket.

Adatbázis építés és frissítése

Hatékony keresési módszerekkel a nyilvános adatbázisokban fellelt adatokat direkt telefonhívásokkal aktualizáljuk, megkeressük az ügyfél igényeire épített jól szegmentált adatbázisokat, majd elektronikusan frissítjük.

Direkt marketing kampányok lekövetése

Automatikus e-mail és SMS-küldő rendszereink segítségével gyorsan, hatékonyan olcsón és tömegesen tudjuk eljuttatni az aktuális információkat. Vállaljuk az ügyfél által vagy az általunk már kiküldött direkt marketing levelezéshez kapcsolódó információs és telesales hívások kezelését egyaránt.Lap teteje   
© Copyright 2008. Kapcsolat: IT DEPO Kft.