Munkaügy

Rólunk

             Szolgáltatásaink
Cafeteria
     

 

   

Teljeskörű, professzionális bérszámfejtés és HR

Gyorsuló világunkban egyre nagyobb szerepet tölt be az elektronizáció melynek maximális kihasználásával magas színvonalú, egyedi igényeket kielégítő, rugalmas szolgáltatást tudunk nyújtani minden leendő és leendőbeli ügyfelünknek. Egy magasan szakképzett, szakértői gárda professzionális szakismerettel áll készen problémáinak megoldására.
Amennyiben folyamatosan és megbízhatóan tökéletes minőségre van szüksége, beépített garanciákkal, akkor ne habozzon, hisz nálunk a rugalmasság a vevői elégedettség kulcsa.

Ajánlat nemcsak könyvelőirodáknak

Egyre több közepes és nagy létszámmal dolgozó cégnek és könyvelőirodának okoz gondot a bevallások gyakoriságának havi szintre történő emelése illetve az elektronikus bevallási rendszer. De elég megemlítenem a járulékos költségeket (alkalmazott bére és költségei, programkövetés, etc.), hogy felismerjük problémáink megoldása a kiszervezés. Gondolja csak végig majd keressen meg minket egy jó ajánlatért. Higgye el nem fog csalódni, hisz nálunk a nagy dolgozói létszám jelentős kedvezményt jelent.

Internetes bérszámfejtés

Intézze cégének munkaügyét az interneten.
Ön elküldi e-mailben az aktuális adatokat, s hamarosan a postafiókjában találja a kívánt munkaügyi nyomtatványt, legyen szó akár munkaszerződésről, igazolásról, bérszámfejtésről, bármilyen ellátás igényléséről, kimutatásról illetve kilépőlapokról.Lap teteje   
© Copyright 2008. Kapcsolat: IT DEPO Kft.